Termeni si conditii

center flower

TERMENI ȘI CONDIȚII

DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI www.magneb6.ro

1 - ASPECTE GENERALE

Acest website este administrat de OPELLA HEALTHCARE ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 2, str. Herastrau nr. 4, Green Court, Cladirea B, etaje 8-9, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/10118/2020, unic cod de înregistrare (CUI) 42935081 ("Sanofi") si stabilește instrucţiunile pentru toti utilizatorii de internet care vor vizita acest website.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si conditiilor. Prin accesarea şi/sau utilizarea acestui site, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu continuati navigarea pe acest website.

Fiecare utilizator îşi asumă răspunderea pentru utilizarea acestui website. Astfel, sunteţi de acord să acţionaţi întotdeauna conform legii în ceea ce priveşte utilizarea şi accesarea acestui site şi nu veţi întreprinde nicio acţiune care să deterioreze, împiedice, perturbe accesul la, întrerupă ori să afecteze funcţionarea acestui site.

Sanofi isi rezerva dreptul de a adauga, modifica ori sterge in tot sau in parte informatiile prezentate prin intermediul acestui website. Orice astfel de modificare va produce efecte la momentul postarii pe website. Dacă va fi necesar, ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul la acest site sau de a îl închide pe perioada nedeterminata.

2 - PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Acest website este deţinut şi rulat de Sanofi. Toate materialele, inclusiv mărcile înregistrate, logo-urile şi denumirile de domenii postate pe acest website sunt protejate prin legislaţia aplicabilă privind proprietatea intelectuală şi sunt deţinute sau se permite utilizarea acestora de către Sanofi sau afiliatii acesteia.

Materialele de pe website (care includ, dar fara a se limita la logo-uri, imagini, text, video-uri, reprezentari stilizate, marci) sunt proprietatea intelectuala a Sanofi sau, dupa caz, sunt publicate cu acordul terților care dețin dreptul de proprietate intelectuala asupra acestor materiale. Acestea nu pot fi copiate, reproduse, modificate, republicate, încărcate, denaturate, transmise sau distribuite în niciun fel, total sau parţial, fără acordul prealabil al Sanofi, cu excepţia unei singure copii pe care o puteţi descărca în calculatorul dumneavoastră pentru uz personal, non-comercial, cu condiţia să respectaţi drepturile de proprietate intelectuală şi orice alte drepturi conexe menţionate. Folosirea acestor materiale in scop comercial este interzisa si poate atrage raspunderea civila si/sau penala, conform prevederilor legale aplicabile.

Următoarea notificare va apărea pe toate copiile parţiale sau totale ale cuprinsului Site-ului: “COPYRIGHT Opella Healthcare Romania S.R.L. – TOATE DREPTURILE REZERVATE”. Sanofi îşi rezervă dreptul de a-si proteja în instanţă drepturile sale împotriva încălcării proprietăţii intelectuale.

3 - NATURA SI ACURATETEA INFORMAȚIILOR

Informaţiile, în special informaţiile financiare incluse pe website, nu vor fi considerate ca invitaţie la investiţie şi nu vor fi interpretate ca publicitate sau ofertă publică.

Sanofi va lua toate măsurile pentru a se asigura că informaţiile postate pe website sunt actualizate, reale şi corecte. Deşi website-ul este disponibil şi utilizatorilor din alte ţări, informaţiile postate pe acesta sunt valabile doar pe teritoriul României.

Sanofi nu garantează autenticitatea materialelor şi renunţă în mod clar la responsabilitatea şi angajamentul faţă de informaţiile furnizate pe aceste site-uri. Nici Sanofi şi nici altă parte implicată în realizarea şi funcţionarea website-ului nu vor fi responsabile pentru nicio eroare, daună (directă sau indirectă), pierdere de date sau eroare a cuprinsului sau lipsurilor website-ului, care pot să apară direct, indirect sau incident la vizitarea website-ului. Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, avand caracter de informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru niciun anumit scop, si nu se da nicio interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora.

4 - INFORMATII MEDICALE

Mai mult, site-ul conţine informaţii cu privire la sănătatea, stilul de viaţă, domeniul medical şi diverse tipuri de tratamente medicale rezervate exclusiv uzului uman. Aceste date sunt doar informative şi nu vor înlocui sfaturile medicului dumneavoastră sau al altui profesionist în domeniul medical sau al sănătăţii. Nu trebuie să utilizaţi aceste informaţii pentru diagnosticarea bolilor sau problemelor de sănătate sau pentru a vi se prescrie vreun medicament descris pe site.

Nicio precizare din continutul materialelor aflate in acest site nu poate fi interpretata sub nicio forma si in niciun moment ca reprezentand prescriptie medicala, recomandare sau indrumare. Trebuie să consultaţi întotdeauna medicul sau alt profesionist în domeniul sănătăţii!

5 - INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Informaţiile postate pe website-ul nostru pot conţine referiri directe sau indirecte la produsul, programele şi serviciile Sanofi care nu sunt disponibile în anumite ţări sau regiuni, sau care sunt vândute sub o altă marcă, sau care sunt supuse diverselor regulamente şi condiţii de utilizare de la o ţară la alta. Aceste referinţe nu implică nicio intenţie a Sanofi de a vinde aceste produse, programe sau servicii în ţara dumneavoastră. Vă rugăm să consultaţi Sanofi Romania la coordonatele de contact disponibile pentru informaţii cu privire la produsele, programele şi serviciile disponibile.

6 - ACCESS LA WEBSITE SI UTILIZAREA ACESTUIA

Website-ul este accesibil 24 de ore din 24, mai putin atunci cand se efectuează operatiuni de mentenanta sau reconstructie. Sanofi nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile sau imposibilitatea de accesare/ utilizare a website-ului.

In acest sens, admiteţi că (i) din punct de vedere tehnic este imposibil ca website-ul să nu includă erori şi că Sanofi nu poate fi responsabilă în acest sens, (ii) erorile pot duce la indisponibilitate temporară a website-ului şi că (iii) funcţionarea site-ului poate fi influenţată negativ de circumstanţe ce nu pot fi controlate de Sanofi precum, spre exemplu, legături de transmisie şi telecomunicare între Sanofi şi dumneavoastră şi între Sanofi şi alte sisteme şi reţele. Sanofi şi/sau furnizorii acesteia pot, în orice moment, temporar sau permanent, să modifice sau întrerupă accesul la întregul sau o parte din website pentru a realiza lucrări de întreţinere şi/sau aduce îmbunătăţiri şi/sau schimbări website-ului. Sanofi nu este responsabilă pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea accesului la website.

Este interzisa folosirea acestui website in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau imoral, tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, este contrar bunelor moravuri sau ordinii publice. Sanofi are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe website. Sanofi nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune produse ca urmare a unui tip de comunicare din categoria celor mentionate anterior.

In plus, este interzis sa folositi website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Dacă trimiteți orice material pentru includerea pe acest site (inclusiv, dar fără a se limita la, informații personale, know-how, comentarii, idei, întrebări, tehnici, rezumate sau alte materiale similare), sunteți de acord că: (i) ne veți acorda o licență gratuită, irevocabilă, globală, permanentă, neexclusivă, pentru a utiliza, dezvălui, copia, modifica, adapta, afișa public și traduce orice materiala în orice scop, fără restricții. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să eliminăm sau să ștergem, fără notificare, orice material pe care îl trimiteți pentru includerea pe acest site. De asemenea, va putem dezvălui identitatea unei terțe părți care susține că orice material publicat sau încărcat de dumneavoastra pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate.

Este interzisa folosirea unei adrese false de e-mail sau transmiterea, in mod nelegitim, de mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

Sanofi nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru nicio pierdere, distrugere sau cheltuiala care ar putea decurge din accesarea sau utilizarea acestui website.

7 - LEGĂTURĂ CĂTRE ALTE SITE-URI

Website-ul poate conține legături conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automată la diferite website-uri de Internet. Includerea acestor legaturi conexe este realizata, de regula, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului sau in scop publicitar si de informare. Accesarea serviciilor si a informatiilor gasite pe aceste website-uri conexe se realizeaza de catre utilizator exclusiv pe propriul risc. Sanofi oferă doar posibilitatea accesării website-urilor conexe, neputând fi făcută răspunzătoare pentru nicio pierdere, de orice natură, cu privire la conținutul, calitatea sau natura acestor website-uri conexe. Nici o informație din aceste website-uri conexe nu a fost verificată sau garantată de Sanofi.

Sanofi nu va răspunde pentru site-ul unui terţ care poate fi accesat prin intermediul website-ului Sanofi. Nu putem controla conţinutul acestor site-uri ale terţilor care sunt total independente de Sanofi. Existenţa unei legături între website si site-urile oricăror terţi nu implică în niciun fel faptul că Sanofi aprobă conţinutul acelor site-uri sau utilizarea cuprinsului lor.

În orice caz, Sanofi nu va fi responsabilă pentru indisponibilitatea unui astfel de site extern şi nu va revizui, controla, aproba sau nu va fi responsabilă pentru cuprinsul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile sau accesibile prin intermediul site-ului. Revenirea la website-ul Sanofi se poate realiza apăsând butonul “back” din browserul de Internet sau tastând adresa website-ului.

Totodata, si website-urile externe pot avea hyperlink-uri ce duc la website-ul nostru. Daca vreti sa realizati o legatura la website, aceasta trebuie sa fie la pagina principala Sanofi (homepage). Niciun astfel de hyperlink nu va fi instalat fără acordul anterior al Sanofi.

8 - LIMITAREA RĂSPUNDERII

Sanofi va lua toate măsurile pentru a se asigura de corectitudinea şi actualizarea informaţiilor postate pe website-ul nostru şi de conformarea la legislaţia aplicabilă. Societatea îşi rezervă dreptul de a schimba cuprinsul website-ului în orice moment şi fără nicio notificare anterioară. Cu toate acestea, Sanofi nu poate garanta integral corectitudinea, precizia, actualizarea sau caracterul exhaustive al informaţiilor puse la dispoziţie pe acest website.

Sanofi nu poate garanta că acest website și toate documentele, fișierele și informațiile găzduite, încărcate sau descărcate de pe acest site nu vor fi expuse riscului de viruși. Este responsabilitatea dumneavoastra să implementeze măsuri de securitate IT adecvate (inclusiv antivirus).

Drept urmare şi cu excepţia daunelor directe rezultate din conduita ilicită intenţionată sau neglijenţă majoră din partea Sanofi, aceasta din urmă nu poate fi responsabilă pentru: (i) incorectitudinea sau omiterea informaţiilor de pe website; (ii) orice daună rezultată din accesul neautorizat al unei terţe părţi care duce la modificarea informaţiilor sau materialelor furnizate pe website; (iii) la modul general, pentru orice daună, directă sau indirectă, indiferent de cauza, originea, natura sau consecinţa acesteia, chiar dacă Sanofi a prevăzut o astfel de daună, care a apărut din cauza (a) accesării/neaccesării site-ului, (b) utilizării site-ului timp în care calculatorul sau produsul dumneavoastră a fost virusat şi/sau (c) încrederii în informaţiile furnizate direct sau indirect pe site.

9 - PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizarea website-ului si/sau a serviciilor disponibile pe acesta implică prelucrarea datelor cu caracter personale ale utilizatorilor/ vizitatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza de catre Sanofi, in calitate de operator de date, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE si cu Politica Sanofi cu privire la protectia datelor cu caracter personal, disponibila [aici].

10 - POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Website-ul Sanofi utilizează cookie-uri. Pentru informatii detaliate privind folosirea cookie -urilor va rugam consultati Politica de utilizare cookie-uri disponibila [aici].

11 - LEGISLAȚIA APLICABILA

Website-ul şi cuprinsul acestuia sunt guvernate de legislaţia română. Toate disputele cu privire la website sau cuprinsul acestuia vor fi soluţionate de instanţele competente din România.

12 - DIVERSE

Drepturile de autor: Opella Healthcare Romania S.R.L.

Editare site: Opella Healthcare Romania S.R.L.

Gazduire site: Platforma Amazon Web Services dedicata Grupului Sanofi. Locatie hosting: Dublin, Irlanda