Află cum poți depăși momentele de stres, anxietate sau oboseală cotidiană

Începutul zilei este un efort și îți spui singur:
"Cu greu mă pot trezi dimineața, nu am energie pentru nimic."
Sau îți spui des întrebări de genul:
"Îndatoririle mele sunt presante, cum mă voi descurca cu toate?"

Stai liniștit! Vestea bună este că nu va fi așa pentru totdeauna. Există o soluție și ea se găsește chiar în depozitele de minerale din corpul nostru. E important ca aceste depozite să fie mereu echilibrate, deoarece un nivel scăzut de magneziu face dificilă adaptarea la stres, făcându-te mai tensionat și mai iritabil.

Mai jos sunt câțiva pași simpli prin care îți arătăm cum poți corecta deficitul de magneziu si cum poti depăși astfel de momente:

Asigură-te că obții cantitatea potrivită de magneziu.

  • Magne B6 Premium are cantitate dublă de ingrediente active față de Magne B6, tratează și previne insuficiența magneziului în organism.
  • Magne B6 Premium conține sare organică de magneziu, citrat de magneziu și vitamina B6
  • Este ajutorul potrivit pentru cei care doresc să aibă grijă de organismul lor prin suplimentarea cu magneziu.
  • Magneziul intervine în numeroase reacții enzimatice din organism, pentru buna funcționare a mușchilor și nervilor și influențează în mod favorabil activitatea inimii.
  • Vitamina B6 crește absorbția magneziului în tractul intestinal, facilitează pătrunderea magneziului în celule și fixarea acestuia în interiorul lor.

Pe lângă nivelul potrivit de magneziu, avem nevoie și de abilitățile de gestionare a stresului. Stresul face parte din viața noastră, așa că nu strică să alegem o strategie viabilă. Ne putem concentra asupra problemei pentru a schimba cauza principală a stresului. Sau ne putem concentra pe emoțiile noastre: în acest caz, trebuie să ne schimbăm reacțiile la situația stresantă pentru a reduce sentimentele neplăcute care preiau controlul.

Deficit crescut de magneziu, senzația de suprasolicitare, nervozitate, iritabilitate, anxietate: nu lăsați aceste simptome să vă preia viața de zi cu zi!

doctor geste

Descoperă farmaciile online pe site-ul Ministerului Sănătații

Vezi farmaciile online